- Táboroztatás -

Első táboros élményem az Alföldöz kötődik. 14 éves koromtól nagypapám testvérének tanyájára szerveztünk táborokat. Már akkor, annyi idősen, segítettem a lebonyolításban, mely megfelelő alapot jelentett a későbbi táborszervezéshez. Itt lehetőséget biztosítottunk az ott élő gyerekek költséghatékony, a nyári szünidő élményben gazdag eltöltésére. A koncepció a természetközelség és a népi mesterségek megismerése volt.

A főiskola elvégzése után számos táborban vettem részt, mint szervező és táborvezető egyaránt.

2021-ben szerveztem meg első, saját táboromat, melynek célja az általános iskolai környezetismeret tananyag elmélyítése, hazánk természetvédelmi területeinek megismerése, valamint a szabadidő kellemes eltöltése volt.

Az iskolai tanév a gyerekek és a szülők számára sem könnyű, így ezeket elengedve, egy csodálatos környezetben foglalkozunk a gyerekekkel, ahol a cél a közösségformálás és az egyéni, szociális kompetenciák fejlesztése. A tábor szervezésében és lebonyolításában tanítók, gyógypedagógusok és gyógypedagógiai asszisztensek segítik munkámat.

2022-től a Balatonra és a gyönyörű Zalai-dombság területére szervezünk táborokat. A koncepció nem változik. Célunk, hogy minél több gyermek ismerje meg hazánk természeti kincseit, melyeket a személyes tapasztalás alapján lehet a legcélravezetőbben elmélyíteni. Túrázunk, felfedezzük a közeli tavakat és folyókat, megismerjük a természet adta kincseket, és a táborban eltöltött napok során ráhangolódunk arra a nyugalomra, melyet csak a természet képes nekünk megadni.

Ettől az évtől a táborok Zala megyében, Galambok település hegyi részén, egy családias, vidéki környezetben, egy 1 Ha-os területen zajlanak, mely egy régóta táboroztató pedagógus és férje álmaként épül fel. Célunk, hogy a táborok során tapasztalat útján ismerkedjenek a gyerekek az öko-tudatos szemlélettel, valamint a fenntartható életvitellel. Az Elvonuló-tér a tábor idején túl szálláshelyként működik. Egy nagy területen épített jurta, kültéri konyha és zuhanyzó, valamint komposzt WC várja a pihenni vágyókat. Mivel a környéken rengeteg a túrázási lehetőség, ezért vendégeink javarészt a város zajától elvágyódó, kalandozó párok és családok.

- 2023 -
Plakát Elvonuló tábor- 2023

Táborfigyelő megjelenés

- 2022 -
Bejárós tábor plakát
Itt alvós plakát

Táborfigyelő megjelenés

- 2021 -
Plakát 2021
Prospektus 2021

Táborfigyelő megjelenés

Szülői értékelések